MESLEK LİSELİLER MAHALLEDE

Milli Eğitim Bakanlığı Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor projesi kapsamında okulumuz çevresinde belirlediğimiz ailelerimizi ziyaret edilerek, öğretmen ve öğrencilerimiz küçük onarım ve bilgilendirme faaliyetlerinde bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı Meslekİ ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı mesleki ve teknik Anadolu lisesi, çok programlı Anadolu lisesi ve mesleki eğitim merkezlerinin eğitim verdiği alan ve dallarla örtüşen konularda öğrenciler tarafından öğretmenleriyle birlikte öncelikle okulun bulunduğu mahalle olmak üzere sırasıyla ilçede veya ilde tespit edilen belirli sayıdaki ihtiyaç sahibi kişilerin evlerinde bulunan kullanılamaz veya eskimiş durumdaki eşyaların tamir ya da değişim gerektiren küçük onarımlarının, basit sağlık kontrolleri ve kişisel bakımlarının, hayatlarını kolaylaştırıcı bilgilendirme ve yardımların, onları mutlu edecek maddi ve manevi dokunuşların yanı sıra toplum hizmeti kapsamında değerlendirilebilecek bilgilendirme ve diğer çalışmaların belirli bir plan ve proje dâhilinde yerel imkânlarla yapılmasını sağlamak amacıyla başlatılan ''MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ AİLELERİMİZLE BULUŞUYOR PROJESİ'' kapsamında okulumuz muhasebe ve finansman alanı ile elektrik - elektronik teknolojileri alanı öğretmen ve öğrencileri belirlenen aileleri ziyaret ederek küçük onarım ve telefon dolandırıcılığı ile ilgili bilgilendirme faaliyetlerini gerçekleştirdiler.

28-02-202228-02-202228-02-202228-02-202228-02-202228-02-2022

Yayın: 28.02.2022 - Güncelleme: 28.02.2022 15:30 - Görüntülenme: 284