YAZILI UYGULAMALI SINAV TAKVİMİ

2020/2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 1. YAZILI/UYGULAMALI SINAV PROGRAMI

Değerli Öğrencilerimiz,

Yüz yüze eğitim faaliyetlerine veli dilekçesi ile katılmayacak öğrenciler; sınıfın konu ve kazanımlarının işlenen bölümünün tamamından sorumlu olacak. Bakanlıkça planlanan, hazırlanan, sonu ve kazanımları belirlenmiş Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden yürütülen eğitimi takip edecekler ve yüz yüze eğitime katılan öğrencilerle birlikte okulda gerçekleştirilecek ölçme ve değerlendirme sınavlarına katılacaklardır.

2020-2021 eğitim öğretim yılı 1. Dönem 1. Yazılı/Uygulamalı sınav tarihleri belirlenmiştir. Tüm derslerin yazılı/uygulamalı sınavları 23-27 Kasım tarihleri arasında yapılacaktır.

1-TÜM SINIF DÜZEYİNDE YAZILI/UYGULAMALI SINAVLARA KATILIM ZORUNLUDUR.

2- ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME SONUÇLARI E OKUL NOT SİSTEMİNE İŞLENECEKTİR.

3- Sınavlar okulumuzda yüzyüze ve seyreltilmiş grup şeklinde yapılacaktır.

4- Beden Eğitimi ve Spor ile Müzik derslerinin sınavları okulda yüz yüze uygulamalı olarak gerçekleştirilecektir.

13-11-2020

Yayın: 13.11.2020 - Güncelleme: 13.11.2020 17:20 - Görüntülenme: 184