Nis

Okulumuz Yeşilay Kulübü öğrencileri kulüp  Öğretmeni Özgür ÖZTÜRK'ün rehberliğinde okulumuz çevresinde çöp toplama faaliyetini gerçekleştirdiler.

Mrt

21 Mart Down Sendromu Farkındalı gününde okulumuz down sendromlu öğrencisi Enes ŞAHMURAT'I  Sayın  Kaymakamımız Mahmut Fazıl YILDIZ, İlçe Emniyet Amiri Süleyman ÇETİN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış BATUR okulunda ziyaret ettiler. Sayın  Kaymakamımız Mahmut Fazıl YILDIZ  öğrencimize hediye ve pasta ikramında bulundular.

Mrt

Okulumuz Fizik öğretmeni ve Sivil Savunma Kulübü öğretmeni Mesut TOKGÖZ tarafından 02/03/2022 tarihinde öğrencilerimize"OKULDA DEPREM ANI ve TAHLİYE TATBİKATI AŞAMALARI" hakkında sunum yapıldı

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor projesi kapsamında okulumuz çevresinde belirlediğimiz ailelerimizi ziyaret edilerek, öğretmen ve öğrencilerimiz küçük onarım ve bilgilendirme faaliyetlerinde bulundu.