Ertuğrul Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
BAĞLARBAŞI MAH. ŞEHİT POLİS MEMURU İSMET YAŞAR CAD. ERTUĞRUL BEY MESLEK LISESI BLOK NO: 3 ÇAYIRALAN / YOZGAT
Vizyon
Birlik ve beraberlik içerisinde Ülkemizin çağdaş uygarlık seviyesine çıkarılması için, değişime uyum sağlayan Mesleki ve Teknik becerilerle donatılmış sosyal ve kültürel gelişmelere açık, kendine güvenen, düşünen, donanımlı, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı özgür bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Mesleki ve Teknik Eğitimde kaliteyi sağlamak için, Milli çıkarlarımızı gözeterek bilgi, beceri, tavır ve davranış yeterliliği kazandırma, manevi ve kültürel değerleri özümsetme, çağdaş bir dünya görüşüne sahip olma, çalışma hayatının ihtiyacını karşılama, okulumuzun fiziki gelişimini iyileştirmek için yeni kaynaklar oluşturmak ve oluşturduğumuz bu kaynakları verimli kullanmaktır.
08:00 - 17: 00
KATI YAKIT